NIJE DISAO, ROĐEN MRTAV? Legendarni pevač napunio 80 godinu! OTKRIO veliku TAJNU iz detinjstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 22:41

NIJE DISAO, ROĐEN MRTAV? Legendarni pevač napunio 80 godinu! OTKRIO veliku TAJNU iz detinjstva

Preživeo kliničku smrt i opaku bolest

Legendarni britanski pevač Tom Džons juče je proslavio 80. rođendan, pa je cele nedelje "BBC Radio 2" emitovao priče o njemu i njegovom stvaralaštvu.

On je čak i gostovao u programu, a tom prilikom otkrio je neke zanimljive detalje iz svog detinjstva.

A post shared by St David’s World (@stdavidsworld) on Jun 8, 2020 at 10:01am PDT

Džons je prepričao kako su ga nakon rođenja proglasili mrtvim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Nisam ispustio ni glasa, nisam zaplakao, pa je medicinsko osoblje mislilo da sam mrtvorođeno dete. Babica je rekla majci: "Jako mi je žao, dete ne diše". Srećom, tamo je bila moja baka. Donela je kantu punu hladne vode, i uronila me u nju... Naravno, odmah sam se čuo. Baka me je doslovno oživela - rekao je Tom.

Osim incidenta na rođenju, pevač se prilikom online koncerta "One World: Together At Home" prisetio i teškog detinjstva u Velsu, kada je oboleo od tuberkuloze, pa je morao pune dve godine da bude izolovan kod kuće.

A post shared by Sir Tom Jones fanpage by Rie P (@rianepedersen) on Jun 8, 2020 at 12:09pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.