NEZABELEŽENO: Glavna glumica tuži kompaniju Dizni - za ulogu je već dobila 20 miliona dolara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 09:29

NEZABELEŽENO: Glavna glumica tuži kompaniju Dizni - za ulogu je već dobila 20 miliona dolara! (VIDEO)

Nikad dosta para, ni njima ni njoj.

Skarlet Johanson podnela je tužbu na sudu u Los Anđelesu protiv "Diznija", prenose američki mediji.

Glumica tuži "Diznija" za kršenje ugovora objavljivanjem filma "Crna udovica", ("Black Widow") na njihovoj striming platformi "Disney+".

Film je objavljen istovremeno na servisu i u bioskopima, a u tužbi se navodi da je to direktno kršenje sporazuma između zvezde i kompanije. Joansonova kaže da je u ugovoru njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plata bila povezana isključivo s prikazivanjem filma u bioskopima.

Disney je odgovorio u četvrtak rekavši da "su optužbe neutemeljene" i da je tužba "posebno tužna i uznemirujuća zbog bezosećajnog zanemarivanja užasnih i dugotrajnih globalnih posledica pandemije".

"Disney je u potpunosti ispoštovao ugovor gospođe Johanson, a osim toga, objavljivanje "Crne udovice" na Disneyu+ značajno je povećalo mogućnost da ona zaradi dodatnu naknadu, povrh do sada dobijenih 20 miliona dolara", rekao je portparol Diznija.

Film "Crna udovica" ("Black Widow") izašao je 9. jula i veoma brzo doneo zaradu od 80 miliona dolara samo u američkim bioskopima i još 60 miliona dolara globalno, zahvaljujući striming servisu "Disney+". Posle toga uspeh filma je nešto oslabio, pa je dosad sveukupna globalna zarada filma oko 318 miliona dolara, što nije prevelik uspeh za Marvelov film, piše CNN.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.