NEUNIŠTIVI! AC/DC ponovo zajedno, vest o povratku objavili u novinama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 12:29

NEUNIŠTIVI! AC/DC ponovo zajedno, vest o povratku objavili u novinama (FOTO)

Mladi zauvek.

Pevač Brajan Džonson, basista Klif Vilijams i bubnjar Fil Rad zvanično su se vratili u AC/DC, što pokazuje i prva zvanična fotografija ponovo okupljenog benda.

Fotografija je potvrdila dugogodišnje glasine, koje su prvi put počele da kruže 2018. godine, o povratku trojca u bend. Frontmen benda od 1980. godine, Džonson je iz benda izašao 2016. godine nakon što je doživeo gubitak sluha, dok je Rada na turneji “Rock or Bust” zamenio Kris Slejd. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Basista Vilijams zvanično se povukao iz benda 2017. godine.

Posle dugog perioda tišine, proteklih nedelja došlo je do pravog naleta aktivnosti iz benda.

Čitaoce lokalnih novina u Tisajdu, Njukaslu, Glazgovu, Mančesteru i Birmingemu dočekali su neočekivani AC/DC oglasi dok su listali jučerašnja izdanja.

Oglasi na pola stranice sadrže pitanje: “Jeste li spremni?” iznad tajanstvenog PWR-UP logotipa koji se pojavio ranije ove sedmice na plakatu ispred stare škole Angusa Janga, Epfild Bojs, na jugozapadu Sidneja.

Ponovno aktivirajući svoje stranice na društvenim mrežama u ponedeljak objavljivanjem kratkog video zapisa s uključenim kultnim logotipom benda, australijski rok divovi možda su dali veliki nagoveštaj o naslovu svog nastavka albuma “Rock Or Bust” iz 2014. godine.

ARE YOU READY? #PWRUP ⚡

Posted by AC/DC on Среда, 30. септембар 2020.

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.