Muzički Blokstok festival 3. jula na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021, 10:40

Muzički "Blokstok festival" 3. jula na Novosadskom sajmu

Najstariji aktivni novosadski festival „Blokstok“ biće održan 3. jula na Novosadskom sajmu, na platou ispred Hale 3, a glavne zvezde će biti muzičke grupe "Mortal Kombat" i "Gužva u 16-ercu", saopštili su organizatori manifestacije.

Ponovno izmeštanje lokacije iz Železničkog parka na Novosadski sajam je neminovnost izazvana okolnostima usled pandemije, kako navode iz direkcije.

„Svi živimo za povratak u naš park, međutim protokol usvojen za sve slične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << događaje u Republici Srbiji je takav da će ulaz biti omogućen samo posetiocima koji su revakcinisani, poseduju potvrdu o preležanoj bolesti kovid-19 ili poseduju negativan PCR, odnosno „brzi“ antigenski test”, objašnjavaju čelnici “Blokstoka”.

Takve mere podrazumevaju kontrolu ulaska na festival, što nije moguće sprovesti u Železničkom parku osim u slučaju da se ceo park ogradi, tako da su se onda opet odlučili na saradnju sa Novosadskim sajmom.

Spisak izvođača predvode dobro poznata imena, budući da su hard rok sastavi “Mortal Kombat” i “Gužva u 16-ercu” ostavili snažan utisak na nedavnim izdanjima ovog festivala.

Pored njih, nastupiće i Vojvođanski bluz bend, zrenjaninski pankeri “Drink or Die”, kao i bend “Zona Katastrofe” - jedan od zaštitnih lica manifestacije.

Blokstok festival pruža idealnu priliku mladim i neafirmisanim bendovima, tako da će i ovaj put kao i svake godine pobednik konkursa za mlade bendove dobiti priliku da otvori Blokstok.

Ime pobednika će biti obelodanjeno u narednih nekoliko dana, a zanimljivo je da se sam konkurs sprovodi na Facebook stranici ovog festivala.

Na festival će se ulaziti iz ulice Branka Bajića (teretni ulaz Novosadskog Sajma), a ulaz će i ove godine za sve posetioce u potpunosti biti -besplatan.

Blokstok festival je dobra uvertira u Novom Sadu za jubilej - 20. rođendan Egzit festivala, koji će trajati 4 dana, od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Blokstok" festival 3. jula na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2021

"Blokstok" festival održaće se u subotu, 3. jula na Novosadskom sajmu (plato ispred hale 3).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.