Multikulturalni fantastični roman na prvom mestu Amazon Kindla

Izvor: Art-anima.com, 30.Maj.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Multikulturalni fantastični roman na prvom mestu Amazon Kindla

Fantastični roman "Undead Sorceress" autorke Dž.F. Garard zauzeo je prvo mesto na Amazon Kindlu u kategorijama "Azijska fantazija" i "Azijska fikcija" nastavljajući da privlači veliku pažnju publike.

Razlog takvom uspehu treba tražiti u netipičnom pristupu tematici. U romanu se pojavljuju vampiri, čarobnjaci, vešci i roboti, ali osim ovih jasno uočljivih razlika, likovi su podeljeni i na etničkom nivou.

Autorka ističe da joj je želja bila da promeni nešto u žanru >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << u kome su likovi mahom bili evropskog porekla a ideje se bazirale uglavnom samo na evropskoj tradiciji. Roman se oslanja na istočnu filozofiju i tradiciju a mnogi likovi su često deca emigranata ili emigranti.

Priča romana prati težnju glavne junakinje Tamare koja pokušava da od svoje babe povrati dušu svoje kćeri, ali to neće biti ni malo lak zadatak budući da će se zahvaljujući ovoj potrazi obreti u sred rata vampira, čarobnjaka i veštaca.

"Undead sorceress", objavljen je zahvaljujući prikupljenim sredstvima na Kikstarteru, a predstavlja prvi deo serijala "International House of Vampires". U elektronskoj formi dostupan je na sajtovima Amazon i Amazon Kindl.

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.