Mračni vitez otkriva nove tajne

Izvor: B92, 26.Maj.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mračni vitez otkriva nove tajne

Novi, do sada neprikazivani materijal iz dugo očekivanog filma "Uspon Mračnog viteza” biće predstavljen 3. juna na dodeli MTV filmskih nagrada u Kaliforniji.

Osim emitovanja snimka, dodelu će svojim prisustvom obeležiti i Kristofer Nolan, reditelj filma o Betmenu, kao i glumci Kristijan Bejl, Džozef Gordon Levit i Geri Oldman.

„Nolanov tim je jasno stavio do znanja da film neće biti 'priča za laku noć’. Biće zabavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << videti ep o superheroju sa političkim nabojem koji stiže u bioskope mesec dana pre nacionalnih konvencija Demokarata i Republikanaca”, napisao je Džef Džensen (Jeff Jensen) za "Entertainment Weekly” nakon što su se krajem prošle godine na internetu pojavili prvi snimci filma.

Film „Uspon Mračnog viteza" (The Drak Nights Rises) epski je završetak Nolanove filmske trilogije o Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, koje je napisao Bob Kejn, a premijera ovog filmskog spektakla u domaćim bioskopima zakazana je za 26. jul.

Komičar, glumac i TV lice Rasel Brend po prvi put će preuzeti ulogu voditelja na dodeli "MTV filmskih nagrada” (MTV Movie Awards) koje će se održati u Džibson amfiteatru u Los Anđelesu. Osim brojnih najavljenih filmskih zvezda koje će dodeljivati ali i primati nagrade, grupa "fun.” i reper Viz Kalifa upotpuniće muzički deo večeri.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uspon Mračnog viteza na MTV

Izvor: Glas javnosti, 26.Maj.2012

BEOGRAD - Na ovogodišnjoj dodeli MTV filmskih nagrada (MTV Movie Awards) prvi put će biti prikazan do sada neemitovani insert iz željno iščekivanog filma "Uspon Mračnog viteza", dok će reditelj Kristofer Nolan i glumci Kristijan Bejl, Džozef Gordon Levit i Geri Oldman prisustvovati svečanosti.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.