Možda su oni bili bolji izbor? Evo koji sve glumci su bili u trci za ulogu Kena

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 08:51

Možda su oni bili bolji izbor? Evo koji sve glumci su bili u trci za ulogu Kena

Film Barbi je postigao neverovatan uspeh, a pozitivne reakcije publike samo pristižu.

Glavni glumci ovog ostvarenja, Margo Robi i Rajan Gosling, pokazali su se kao pun pogodak za likove Barbi i Kena, međutim, poznato je da je još nekoliko glumaca bilo u opticaju pored Goslinga.

U intervjuu za Vanity Fair, Alison Džons, koja je radila na filmu, otkrila je ko je još mogao da bude potencijalni Ken.

Prema njenim rečima ograničenja covida u to vreme značila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su da morate provesti tri meseca u Londonu gde je snimljen veliki deo filma, a to je značilo da Bowen Yang, Dan Levy i Ben Platt nisu mogli da igraju Kena.

"Bili su, ne šalim se, stvarno ljuti što to nisu mogli učiniti", rekla je.

Spomenula je i glumca koji je morao da odbije ulogu Kenovog prijatelja Alana: "Dragi, dragi Džonatan Grof je rekao: 'Ne mogu da verujem da ovo kucam, ali ne mogu da glumim Alana'" rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.