Monika Beluči otišla iz Srbije

Izvor: Blic, 22.Jan.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči otišla iz Srbije

Najpoznatija gošća šestog festivala „Kustendorf“, italijanska glumica Monika Beluči, danas je otputovala sa „Mećavnika“.

- Doviđenja, Emire, doviđenja svima, hvala vam na pažnji koju ste mi posvetili. Uoči dolaska predosećala sam da je ovo čarolija, i za ova tri dana sam se u to uverila, - rekla je prelepa diva pre nego što je sela u helikopter.

I poslednje trenutke uživanja u njenoj lepoti i šarmu okupljeni su gustirali do zadnjeg, dok su se vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << letelice zatvarala i čelična mašina odvajala od zemlje. Nekoliko metara od tla videla se samo Monikina ruka koja odmahuje domaćinima.

Sa sobom je ponela kopiju mileševske ikone „Beli anđeo“, dar premijera Ivice Dačića i „Nagradu za buduće filmove“ koju joj je prethodno veče uručio Emir Kusturica.

Monika i Kusta zakazali su novo viđenje za proleće, kada počinje snimanje njihovog zajednočkog filma „Ljubav i rat“.

Povezane vesti: Monika Beluči: Kusturica je veliki autoritet i veliki pesnik Kusturica Moniki Beluči uručio Nagradu za buduće filmove Monika Beluči uči srpski zbog uloge Monika Beluči: Dodik je šarmantan i energičan čovek Helikopter s američkim rediteljem Zejtlinom bezbedno sleteo u Drvengrad, pilot dočekan aplauzom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo viđenje na proleće: Monika Beluči otišla iz Srbije

Izvor: S media, 22.Jan.2013

Najpoznatija gošća šestog festivala „Kustendorf“, italijanska glumica Monika Beluči, danas je otputovala sa „Mećavnika“...- Doviđenja, Emire, doviđenja svima, hvala vam na pažnji koju ste mi posvetili. Uoči dolaska predosećala sam da je ovo čarolija, i za ova tri dana sam se u to uverila,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.