Mokra Gora: Otvoren konkurs za Kustendorf

Izvor: Vostok.rs, 27.Nov.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mokra Gora: Otvoren konkurs za Kustendorf

27.11.2015. -

Konkurs za takmičarski program ovogodišnjeg, devetog po redu međunarodnog filmskog i muzičkog festivala „Kustendorf“, otvoren je do 1. decembra, a festival će biti održan od 22. do 27. januara 2016. godine na Mećavniku.

U okviru konkursa mogu da se prijave igrani, dokumentarni i animirani filmovi čije trajanje nije duže od 45 minuta, a za festivalske nagrade takmičiće se mladi filmski autori, studenti filmskih škola.

U posljednjih osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << godina, koliko „Kustendorf“ traje, gosti Drvengrada na Mećavniku su bili slavni svjetski režiseri, glumci, muzičari, kao i najbolji umjetnici domaće scene.

Reditelji Paolo Sorentino i Nikita Mihalkov, te filmske zvijezde Džoni Dep i Monika Beluči samo su neka od poznatih imena koja su posjetila festival.

Iskra

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Deveti Kustendorf od 22. do 27. januara na Mokroj Gori

Izvor: B92, 27.Nov.2015

Deveti Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" biće održan od 22. do 27. januara sledeće godine na Mokroj Gori, objavljeno je na zvaničnom sajtu manifestacije...Detalji o filmskom i muzičkom programu "Kustendorfa" biće objavljeni tokom narednih nedelja, a konkurs za takmičarski program...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.