Moja velika mrsna pravoslavna svadba dobija nastavak

Izvor: Blic, 24.Avg.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moja velika mrsna pravoslavna svadba" dobija nastavak

Trinaest godina posle premijere komedije "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" (My Big Fat Greek Wedding) koja je postala jedan od najgledanijih nezavisnih filmova svih vremena, gledaoci će dobiti nastavak. Drugi deo, u režiji Kirka Džounsa, stiže u bioskope u martu.

Nia Vardalos, glavna glumica i scenaristkinja koja je prvi deo zasnovala na sopstvenom odrastanju u grčkoj familiji u SAD, laže da je čekala ovoliko dugo jer nije mogla da piše o sledećem koraku svoje junakinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tule i njenog supruga Ijana dok i sama to ne iskusi.

- Na kraju filma napisala sam da su Tula i Ijan roditelji. I premda često izmišljam stvari, nisam mogla da pišem o emocijama kroz koje prolazi majka dok i sama nisam postala majka. A onda sam, iznenada, postala mama - kaž Nia. Ona i suprug Ijan Gomez, takođe glumac, ("Kugar taun") usvojili su devojčicu 2008.

Međutim, Nia je odbila da otkrije zaplet drugog dela filma u kome će Džon Korbet (Ejdan iz "Seksa i grada") ponovo igrati njenog supruga, osim činjenice da su svi članovi familije ponovo na okupu i da izgledaju "čak i bolje nego u prvom filmu".

VIDEO> Trejler za film "Moja velika mrsna pravoslavna svadba"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.