Mlada glumica SE SRUŠILA nakon prikazivanja potresnog filma o Tijani Jurić, kolege odmah skočile u pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 09:16

Mlada glumica SE SRUŠILA nakon prikazivanja potresnog filma o Tijani Jurić, kolege odmah skočile u pomoć

Klara je u ovom umetničkom ostvarenju ostvarila svoju prvu veliku ulogu u igranom filmu.
Sinoć je u prestonici premijerno prikazan srpsko-američki film "48 sati i jedan minut" koji je posvećen Tijani Jurić, rediteljke Sanje Rajičić, poznatije kao Sonia Aleksa. Film je okupio impresivan glumački ansambl, a među glavnim ulogama našli su se Nataša Ninković, Radivoje Raša Bukvić, Vanja Ejdus, Marina Ćosić, ali i mlada Klara Hrvanović koju je publika upoznala u filmu "Leto kada sam naučila da letim".
Ipak, upravo ove bitne večeri u njenom životu, mlada glumica je doživela peh na samom kraju prikazivanja filma, kada se zajedno sa svojim kolegama poklanjala pristunoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.