Izvor: Blic, 18.Mar.2024, 18:50

Mislio sam da je moje vreme za "Sirana" prošlo, ali JDP me je iznenadilo: Dragan Mićanović o svom mladalačkom snu

Dugo očekivana premijera “herojske komedije” u pet činova Edmona Rostana “Sirano de Beržerak”, biće izvedena u utorak, na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Režiju adaptaciju i scenografiju "Sirana" potpisuje Gorčin Stojanović, a u naslovnoj ulozi će nastupiti Dragan Mićanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li moć isključuje i slobodu i ljubav: Dragan Mićanović večeras premijerno u JDP kao zaljubljeni poetični filozof Sirano

Izvor: Danas, 19.Mar.2024, 10:22

Na Velikoj sceni „Ljuba Tadić“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta večeras će premijerno biti izvedeno najznačajnije delo neoromantičnog francuskog pesnika i dramatičara Edmona Rostana, „Sirano", u režiji Gorčina Stojanovića, koji potpisuje i adaptaciju teksta i scenografiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.