Mislili ste da ovi glumci zarađuju milione po filmu, ali istina je potpuno drugačija

Izvor: B92, 31.Dec.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili ste da ovi glumci zarađuju milione po filmu, ali istina je potpuno drugačija

Svake godine, pred sam kraj iste, možemo izračunati koliko su koji glumci uspeli da vrate ono što je u njih uloženo. A kao i prošle godine, lista najneisplativijih je popunjena najboljim glumcima. Iznenađenje je ko je završio na "prvom" mestu.

Pred kraj svake godine sastavlja se popis glumaca koji jednostavno ne vraćaju novac koji je u njiih uložen. Ove godine iznenađuje to da je na prvom mestu takve liste isti glumac koji je i prošle godine bio na prvom mestu najneisplativijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumaca.

I ove godine su na listi isključivo top imena Holivuda. Prema Forbsovoj listi to izgleda ovako:

5. Džordž Kluni

Glumac je ove finansijske sezone svojim filmovima uspeo da ostvari 6,70 dolara za svaki dolar koji je isplaćen njemu. Iako se nije niti pojavio u mnogo filmova, za njegove filmove je procnjeno da će zaraditi čak 190 miliona dolara, ipak to se nije desilo.

4. Vil Farel

Ove godine je Vil Farel glumio u nastavku “Zoolandera”, ali čak ni sva imena koja su se vratila u film nisu uspela privući publiku. Ferel je doneo samo 6,50 dolara po uloženom dolaru.

3. Čening Tejtum

Ovaj uspešni tridesetogodišnjak se prošle godine nalazio na sedmom mestu. Njegova plata se sada malo smanjila. Njegov “Magic Mike XXL” je zaradio 120 miliona na budžetu od 15 miliona ali užasni film sa Milom Kunis “Jupiter Ascending” jedva da je povratio samo uloženo u njega, uzrokovao je Tejtumov pad na treće mesto.

2. Vil Smit

Vil Smith je drugi Vil na listi, i to na drugom mestu, što ga stavlja čak tri mesta iznad njegovog prošlogodišnjeg petog. Vil je doneo jedva pet dolara za svaki uložen u njega. Možda mu filmovi i jesu imali neki uspjeh u bioskopima, ali njegova plata je ipak mala, što se na kraju i vidi u računici.

1. Džoni Dep

Po drugi put na prvom mestu Forbsove liste nalazi se jedan i jedini, Džoni Dep. Ali budimo iskreni, iako je na prvom mestu, Dep se značajno poboljšao. Prošle je godine glumac je doneo 1,2 dolara, dok je ove godine otišao na neverovatnih 2,8 dolara za svaki koji je uzeo. Srećom, u računicu za narednu godinu ući će filmovi koji su i više nego dobro zaradili.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.