Milsap, Vajzman i Kohran u Holu slavnih kantri muzike

Izvor: Beta, 27.Okt.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milsap, Vajzman i Kohran u Holu slavnih kantri muzike

NEŠVIL, 27. oktobra 2014. (Beta-AP) - Roni Milsap, slepi kantri-soul pevač i pijanista, folk pevač Mek Vajzman i pokojni kompozitor Henk Kohran novi su članovi Kuće slavnih kantri muzike.

Na ceremoniji u Nešvilu u Tenesiju, njih su medju najslavnije uveli kantri zvezde Vins Gil, Martina Mek Brajd i Hanter Hejz, i u njihovo ime održale koncert u Kantri mjuzik holu.

Roni Milsap je isprva svirao sa Elvisom Prislijem u Memfisu, a onda se razvio u kantri pevača koji je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << svojim pesmama 40 puta dolazio na prvo mesto top liste singlova. Šestostruki je dobitnik nagrade Gremi.

Ovaj veteran (71) je neposredno pred ceremoniju izjavio da su mu kao dečaku mnogi govorili da neće uspeti kao profesionalni muzičar, ali da - nisu bili u pravu.

"Rej Čarls mi je rekao da ću uspeti. Rekao je 'Ako ti je srce toliko zaljubljeno u muziku, trebalo bi da postaneš profesionalni muzičar", kazao je Milsap.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.