Mikser vas poziva na veliku žurku

Izvor: B92, 04.Apr.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikser vas poziva na veliku žurku

Mikser House vas poziva na veliku žurku "All Together In The House" u subotu, 6. aprila, s početkom u 23h.

Balkanski dizajn centar Mikser House uveče se pretvara u koncertni prostor koji odiše duhom drugačijeg noćnog života Beograda i neiscrpnom energijom Savamale, spremno da ugosti najbolje izvođače i DJ-eve iz Beograda, Srbije i regiona.

Line-up u sastavu: Phillie P, Schwabe, Tijana T, Mystic Stylez, Mkdsl & Flip, Marko Nastić, Roy Fokker, Ewox, Biskoteka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << garantuje više nego odličnu zabavu i druženje do ranih jutarnjih časova.

Prepoznatljiva muzika naših poznatih DJ-eva obuhvata raspon od laganijeg jazz i bass zvuka preko izlomljenih ritmova do aktuelnih house i techno melodija.

Svi zainteresovani mogu ući besplatno uz pozivnicu ukoliko pošalju mejl sa svojim imenom i prezimenom na adresu tickets@mikser.rs ili ukoliko kupe kartu u iznosu od 250 dinara na samom ulazu, na noć dešavanja.

Za posetioce sajta B92 postoji i drugi način: na adresu karte@b92.net pošaljite mejl sa vašim imenom i prezimenom, kontakt telefonom i e-adresom i u subjekt poruke stavite MIKSER HOUSE ŽURKA i osvojite 5x2 karte, koje ćete podići u Mikser House-u do petka u 18h.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MONDO vas vodi na Mikser žurku!

Izvor: Mondo, 05.Apr.2013, 12:02

Velika žurka "All Together In The House" održaće se u subotu, 6. aprila i počinje u 23 sata...Svi zainteresovani mogu ući besplatno uz pozivnicu ukoliko pošalju mejl sa svojim imenom i prezimenom na adresu.."Balkanski dizajn centar Mikser House-a uveče se pretvara u koncertni prostor koji odiše...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.