Mikser raspisuje regionalni konkurs za mlade bendove

Izvor: NaDlanu.com, 04.Apr.2013, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mikser" raspisuje regionalni konkurs za mlade bendove

Kulturna organizacija Mikser drugu godinu za redom raspisuje konkurs za mlade, neafirmisane bendove. Konkurs je otvoren od 4. do 27. aprila, a najbolji bendovi će dobiti priliku da nastupe pred brojnom publikom na ovogodišnjem Mikser festivalu, koji se održava od 28. maja do 2. juna u Savamali.

Pravo učešća na „Soundtruck Call“ konkursu imaju svi autorski bendovi koji nemaju zvanično izdanje (DIY, online izdanja i slične forme se prihvataju), i u kojima prosečna starost članova >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << benda ne prelazi 25 godina.Konkurs je otvoren za sastave iz: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Albanije.Kvalitet snimka, iskustvo i muzičko obrazovanje neće biti sami po sebi prednost pri odabiru pobednika. Prioritet je kvalitet muzičkih ideja i opšti utisak. Prijava na konkurs mora da sadržiDva (ili više) youtube link-a sa snimcima benda, 2 pesme u mp3 ili flac formatu, kao i kratku biografiju benda. Mešoviti žiri koji čine istaknuti muzičari i producenti iz regiona napraviće selekciju od 14 bendova koji će nastupiti na festivalu.Dvanaest bendova će nastupiti u okviru programa „Soundtruck“, čijinesvakidašnji koncept obuhvata nastupe u kamionu sa profesionalnim razglasom koji će voziti bend kroz kvart u kojem se održava festival u večernjimčasovima, dok će dva bendabiti deo programa „Mad Hatter Sessions“ u Mikser House-u. Mikser festival pokriva troškove puta za učesnike konkursa. Konkurs je otvoren od4. do 27. aprila 2013. Rezultati konkursa biće objavljeni 30. aprila 2013. godine.Formular za prijavu možete popuniti ovde(Izvor: Blic )

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Soundtruck Call - regionalni konkurs Miksera za mlade bendove

Izvor: NC magazin, 04.Apr.2013

.Jedan lep gest Miksera već drugu godinu za redom omogućava mladim bendovima priliku da se afirmišu, u svojoj zemlji i šire.. Kulturna organizacija Mikser raspisuje konkurs za mlade, neafirmisane bendove. Konkurs je otvoren od 4. do 27. aprila 2013, a najbolji bendovi će dobiti priliku da nastupe...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.