Miki Krstović o filmu Poslednji strelac: Jako dobar, uzbudljiv i dinamičan VIDEO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 18:51

Miki Krstović o filmu Poslednji strelac: "Jako dobar, uzbudljiv i dinamičan" VIDEO

Akcioni triler Poslednji strelac je već zaintrigirao publiku iako je prikazan samo trejler.

Film "Poslednji strelac" prati priču inspektora Kuruzovića (Jezdić) koji nakon što mu je žena ubijena ubrzo napušta službu i povlači se u sebe, čita knjige i dane provodi sa svojim psom Čedom. Posle deset godina od nemilog događaja u Beograd se vraća Kuruzovićev najveći neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović), kralj balkanskog podzemlja i tu počinje akcija.

Malo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više o detaljima snimanja i samom filmu otkrili su gosti emsije 150 minuta Aleksandra Belošević i Miodrag Miki Krstović.

"Zadovoljni smo, a nadamo se da ćemo biti i više posle premijere. Publiku čeka uzbudljiva, napeta priča koja će ostaviti lep utisak", rekla je Aleksandra Belošević.

Publika će izlaziti ili uplakana od smeha ili od jakih emocija, kako se navodi.

"Nažalost, okolnosti su takve da ne mogu mnogo da govorim o filmu. Prihvatio sam ulogu jer je scenario bio jako dobar, uzbudljiv, dinamičan. Videćemo koliko tu ima duhovitosti, ali svakako je uzbudljiv", istakao je Miki Krstović.

Podsetimo, film Poslednji strelac je ostvarenje Darka Nikolića, a glavnu ulogu tumači Nenad Jezidć. Premijera filma zakazana je za 12. mart, a od 14. marta film je u bioskopima.

Opširnije o ovome pogledajte u video-prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miki Krstović: Film "Poslednji strelac" jako dobar uzbudljiv

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2024

Akcioni triler "Poslednji strelac" je već zaintrigirao publiku iako je prikazan samo trejler.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.