Mik Džeger za ovaj poznati bend misli da je teško smeće

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 20:54

Mik Džeger za ovaj poznati bend misli da je "teško smeće"

Nije ništa novo da "Rolingstonsi", a posebno Mik Džeger, nemaju lepe reči za svoje "rivale". Međutim, pevač i tekstopisac istakao je da smatra da je jedan poznati bend "teško smeće".

Frontmen Rolingstonsa smatra se jednim od najuspešnijih muzičara na svetu. Uspeo je da ostane vodeća figura na rok sceni decenijama. Međutim, od njegovih oštrih kritika kolege se verovatno teško oporavljaju, piše Far Out Magazine.

Jednom prilikom rekao je da misli da bend "Sex >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pistols" treba da se penzioniše sledeće godine.

Ali bend koji smatra najgorim koji je ikada čuo, jeste "Aerosmith".

"O moj Bože, Aerosmit. Oni su smeće, apsolutno sra*nje", rekao je Džeger.

Sad ruge strane, "Aerosmith" smatra se jednim od najboljih rokenrol bendova u Americi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džeger za slavni rok bend misli da su "teško smeće"

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2024

​Nije ništa novo da The Rolling Stones, a posebno Mik Džeger, nemaju lijepe riječi za svoje "rivale". Međutim, pjevač i tekstopisac istakao je da smatra da je jedan poznati bend "teško smeće".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.