Mihajlović: U rudarstvu veliki potencijal za razvoj i nove investicije

Izvor: Danas, 02.Mar.2021, 10:01

Mihajlović: U rudarstvu veliki potencijal za razvoj i nove investicije

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je da vrednost mineralnog bogatstva Srbije iznosi više od 200 milijardi dolara i da to bogatstvo treba da se koristi na održiv način – da doprinosi ekonomskom razvoju i rastu, a da to bude odgovorno prema životnoj sredini i, na kraju, da vidimo efekte toga i u budžetu Srbije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva: U rudarstvu veliki potencijal za razvoj i nove investicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je da vrednost mineralnog bogatstva Srbije iznosi više od 200 milijardi dolara i da to bogatstvo treba da se koristi na održiv način – da doprinosi ekonomskom razvoju i rastu, a da to bude...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.