Met Dejmon otkrio zbog čega je bio prisiljen da odbije kultnu ulogu i zaradu od 250 miliona dolara

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 10:57

Met Dejmon otkrio zbog čega je bio prisiljen da odbije kultnu ulogu i zaradu od 250 miliona dolara

Glumac Met Dejmon je tokom karijere sarađivao sa brojnim zvezdama i jedan je od onih koji su postigli neverovatan uspeh.

I pored toga što je ostvario brojne zapažene uloge, u karijeri Meta Dejmona postoje i one koje je morao da odbije iz nekog razloga.

Avatar Džejmsa Kamerona iz 2009. zaradio je 2.9 milijardi dolara. Dejmon je bio prisiljen da odbije tu ulogu, uz koju je došla primamljiva ponuda od 10 posto zarade na blagajnama bioskopa, što znači da bi glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaradio vrtoglavih 250 miliona dolara.

"Siguran sam da je to najveća svota novca koju je neki glumac ikada odbio", rekao je Dejmon nedavno.

"Imao sam ugovor. Bio sam usred snimanja filma o Bornu i znao sam da bi ekipu tog filma ostavio na cedilu da sam prihvatio ponudu za Avatara. Iako, očajnički sam želo da radim sa Kameronom", ispričao je.

Otkrio je i da je svom prijatelju Džonu Krasinskom ispričao taj detalj, a on je umalo pao sa stolice, tvrdi Dejmon.

"Pisali smo scenario za film Obećana zemlja i kad je to čuo, počeo je da hoda po kuhinji. Rekao mi je da ništa u mom životu ne bi bilo drugačije da sam snimio Avatara, osim što bismo ovaj razgovor verovatno vodili u svemiru", prisetio se slavni glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.