Izvor: SEEcult.org, 21.Feb.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memorijalni kompleks Boško Buha sačuvan od prodaje

Najavljena prodaja objekata Memorijalnog kompleksa “Boško Buha” na Jabuci kod Prijepolja, koja je izazvala burne reakcije stručne i šire javnosti, otkazana je nedelju dana uoči planiranog javnog nadmetanja u Beogradu. Na prodaju će biti ponuđen samo hotel sa pokretnom imovinom, dok se odustalo od javnog nadmetanja za Spomen dom “Boško Buha”, Muzej pionira i omladine Jugoslavije u Memorijalnom kompleksu “Boško Buha”, te za Dom kulture, paviljone za smeštaj gostiju i vilu “Jabuka”.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Odustaje se od prodaje memorijalnog kompleksa 'Boško Buha'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2019

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika odustala je od prodaje Memorijalnog kompleksa „Boško Buha“ na Jabuci, 300 kilometara jugozapadno od Beograda, nedelju dana pre nego što je kompleks trebalo da se nađe na javnoj licititaciji 28. februra.  Prvobitno se u oglasu za prodaju Ugositeljsko-turističkog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.