Megan Markl se vraća glumi: Angažovala je čoveka koji je uzdigao Nikol Kidman

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 08:32

Megan Markl se vraća glumi: Angažovala je čoveka koji je uzdigao Nikol Kidman

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl uskoro bi mogla da se vrati svojoj glumačkoj karijeri.

Kako prenose strani mediji, Megan Markl uskoro bi mogla da glumi neke od istaknutijih holivudskih uloga zahvaljujući svojim novim vezama u Holivudu. Izvori bliski vojvotkinji naveli su da je angažovala holivudskog menadžera Adama Lilinga.

Ovaj poznati menadžer radio je s Elen Dedženeris i Nikol Kidman te bi mogao da pomogne Megan Markl da se vrati svojoj glumačkoj karijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Međutim, stručnjakinja za odnose s javnošću Maja Riaz rekla je da je malo verovatno da ćemo Megan videti u ulogama koje zahtevaju više vremena.

Kao glavni razlog, navedeno je da se Megan neće odreći svog humanitarnog delovanja zbog karijere glumice. No, očekuje se da će dobiti značajnu ulogu u Holivudu.

Podsećamo, Megan Markl proslavila se glumeći Rejčl Zejn u popularnoj seriji "Suits", a glumila je i u filmovima kao što su "Remember me", "A Lot like Love", "Dysfunctional Friends", "Random Encounters", "Dater's Handbook", "Horrible Bosses" i brojnim drugim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.