Među njima i čuvena pevačica: Ove zvezde su odbile da nastupe na krunisanju kralja Čarlsa

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 08:03

Među njima i čuvena pevačica: Ove zvezde su odbile da nastupe na krunisanju kralja Čarlsa

Krunisanje kralja Čarlsa je veliki događaj za kraljevsku porodicu i Veliku Britaniju, zbog čega je iznenađujuće što su neke britanske pevačke zvezde odbile da nastupe na trodnevnoj manifestaciji.

Bakingemska palata je potvrdila da će Kejti Peri i Lajonel Riči predvoditi veliki krunski koncert 7. maja, dan posle ceremonije u Vestminsterskoj opatiji, ali je trebalo vremena da se potvrdi sastav muzičke postava.

Ove zvezde su odbile da nastupaju tokom vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čarlsovog krunisanja, piše Harper's Bazaar.

On je dugogodišnji prijatelj kraljevske porodice i bio je veoma blizak sa princezom Dajanom i kraljicom Elizabetom II. Čak je odao počast Elizabeti na svom koncertu u Torontu nakon kraljičine smrti 8. septembra 2022. godine,

Takođe je prisustvovao venčanju princa Vilijama i Kejt 2011. godine i nastupao je na ručku nakon venčanja princa Harija i Megan 2018. godine. Prijatelj je sa Čarlsom i Kamilom, ali je morao da odbije nastup zbog zauzetosti. Naime, pevač je trenutno na turneji i večeras, dan uoči krunisanja, peva u nemačkom Hamburgu.

Uprkos glasinama da će se "Spice Girls" ponovo okupiti na koncertu povodom krunisanja, javljeno je da do toga ipak neće doći.

I ona je odbila da nastupi na krunisanju, a razlog nije saopšten. Međutim, Adel je navodno odustala od nastupa na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II. prošle godine, zbog problema sa gustim rasporedom.

Ni on prošle godine nije nastupio na kraljičinom platinastom jubileju, iako se pričalo da će pevati, a odbio je i poziv da nastupi na krunisanju. Odbio je da kaže zašto.

Kada je kraljica Elizabeta II. preminula prošle godine, pevačica joj je posvetila emotivni post. "Zaista sam tužan zbog smrti Njenog Veličanstva kraljice Elizabete Druge. Ona je predstavljala Britaniju širom sveta staloženo i snažno - moje misli su sa kraljevskom porodicom i svima koji su je voleli", napisao je tada.

Njegov tim je takođe odbio da komentariše njegovo odbijanje da nastupi na krunisanju.

Keti Peri i Lajonel Riči će predvoditi kraljevski koncert. Nastupiće i Andrea Bočeli, Ser Brin Terfel, Take That, Freja Rajdings i Aleksis Frenč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.