Mediji su je nekoliko sahranjivali, a ona se pojavila nikad lepša i zgodnija!

Izvor: BKTV News, 27.Maj.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji su je nekoliko sahranjivali, a ona se pojavila nikad lepša i zgodnija!

Svetski mediji su u nekoliko navrata pisali da je popularna pevačica Šer jako bolesna, tačnije, da su joj dani odbrojani, a da su joj svi okrenuli leđa jer je ostala i bez novca.

Nedavno se pojavila na dodeli prestižne nagrade Billboard Music Awards i ostavila sve prisutne bez daha izgledom i energijom. Ujedno je to bila i njena rođendanska proslava, jer je 20. maja napunila 71. godinu.

Iako su estetski zahvati "javna tajna" kada je Šer u pitanju, ne može se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << poreći da izgleda odlično, naročito ako se uzme u obzir da je u 8. deceniji. Po njenim rečima, može da uradi plan vežbu u trajanju od pet minuta, a pored redovnog vežbanja skoro svakog dana.

Pazi šta jede, nije ljubitelj mesa, a njeni obroci su zasnovani na voću i povrću. Alkohol pije veoma retko, u malim količinama, i to je tajna njenog izgleda.

U februaru se na seriji koncerata pojavila u kostimima koje je nosila osamdesetih a koji su napravili skandal i modnu revoluciju istovremeno.

Svojom pojavom stavila je tačku na maliciozne glasine, da je bolesna, siromašna i da su je svi napustili.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.