Master klas premijerno u Ateljeu 212

Izvor: Beta, 13.Sep.2010, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Master klas premijerno u Ateljeu 212

BEOGRAD, 13. septembra 2010. (Beta) - Predstava "rEVOLUCIJA: Master klas", radjena u koprodukciji sa zagrebačkim teatrom "Bacači sjenki", biće premijerno izvedena u utorak uveče u "Ateljeu 212" u Beogradu.

Predstava je nastala prema konceptu, u režiji i dramaturgiji Katarine Pejović i Borisa Bakala iz teatra "Bacači sjenki" koji je publici u Beogradu poznat po uspešnom učešću na Beogradskom internacionalnom teatarskom festivalu.

Komad "rEVOLUCIJA: Master klas", drugi deo "Trilogije o zajedništvu", bavi se istraživanjem značenja revolucije u savremenom društvu, rekli su danas na konferenciji za novinare autori predstave Katarina Pejović i Boris Bakal.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Master klas premijerno u Ateljeu 212

Izvor: NaDlanu.com, 13.Sep.2010

BEOGRAD, 13. septembra 2010. (Beta) - Predstava "rEVOLUCIJA: Master klas", rađena u koprodukciji sa zagrebačkim teatrom "Bacači sjenki", biće premijerno izvedena u utorak uveče u "Ateljeu 212" u Beogradu. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Dramaturgija visokog rizika

Izvor: Danas, 13.Sep.2010

Još jedna revolucionarna premijera odigraće se večeras u Ateljeu 212 u Teatru u podrumu od 20.30. U pitanju je predstava „Revolucija: master klas“ trupe Bacači sjenki iz Zagreba koja, istražujući nove pozorišne forme, već desetak godina donosi zaista revolucionarne pozorišne projekte na...

Nastavak na Danas...

Bacači sjenki i rEVOLUCIJA

Izvor: SEEcult.org, 14.Sep.2010, 03:30

Atelje 212 u Beogradu započinje 14. septembra novu sezonu pretpremijerom predstave "rEVOLUCIJA: Master Class" Bacača sjenki iz Zagreba, koja je drugi deo njihove "Trilogije o zajedništvu", a bavi se istraživanjem savremenog značenja revolucije.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.