Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masimo Savić spreman za dva koncerta u Beogradu

Masimo i Beograđani se godinama unazad tradicionalno druže u vreme novogodišnjih praznika. Ovogodišnje muzičko sastajanje u Sava Centru je ipak posebno i drugačije jer će Masimo prvi put zaredom održati čak dva koncerta u toj dvorani.

Nakon što je mesec dana pre koncerta rasprodao prvi Sava centar (22.12.), u prodaju su puštene ulaznice za koncert 23.12. koje takođe nestaju velikom brzinom.

- Pozdrav, dragi Beograđani, i svi vi koji planirate da dođete u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sava centar! Imam tu čast da se i drugi koncert približava rasprodaji. Požurite ukoliko želite da prisustvujete ovoj, kako mi to nazivamo, glazbenoj svečanosti. Na krilima ovog uspjeha odlučili smo vam malo približiti iznenađenja koja vas očekuju na tim koncertima - rekao je šarmantni pevač.

Kao i svaki put, Masimo je sam osmislio binu za koncert, koja će ispričati predivnu muzičko – vizuelnu priču.  Uz pratnju proširenog benda, Masimo će vas glasom provesti kroz notnu svesku sačinjenu od hitova "Iz jednog pogleda", "Kladim se na nas", "Sjaj u tami", "Suze nam stale na put", "Neka ti plove brodovi" i mnogih drugih.

Ove magične muzičke večeri, pratiće i magični gosti. Saksofonista Igor Geržina će svojim zvukom dodatno ulepšati oba koncerta, dok će Masimov gost na koncertu 22.12. biti mladi muzičar, Marko Tolja, sa svojim bendom sačinjenim od vrhunskih muzičara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.