Marvelova najplaćenija zvezda daje otkaz? VIDEO

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 12:41

Marvelova najplaćenija zvezda daje otkaz? VIDEO

Glumica Zoe Saldana najavila je svoj odlazak iz Marvelove franšize "Čuvari galaksije".

U intervjuu za magazin Total Film rekla je da bi treći dio franšize mogao biti njeno poslednje pojavljivanje u ulogama vanzemaljske ubice Gamore, koju je glumila 10 godina.

"Mislim da je došlo vreme da se povučem i da se pojavi sledeća generacija. Jedina stvar koju ne bih želela da Gamora ode. Ona je bila jako uticajan lik za obožavaoce, a posebno obožavateljke i mlade devojke. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Volela bih da Marvel pronađe način kako da pronađe sledeću generaciju glumaca koji mogu sagraditi te likove i dati im besmrtnost kojoj se obožavaoci generacijski vraćaju“, rekla je Saldana.

"Čuvari galaksije 3", koji u bioskope stiže 5. maja, biće peti film u kojem Saldana tumači Gamoru, a poslednjih nekoliko meseci 44-godišnja glumica koja je glumila u četiri od deset filmova s najvećom zaradom u istoriji govorila je o napuštanju Marvelovog kinematografskog svemira.

Saldana nije jedina zvezda serijala koja je najavila odlazak

Ova glumica je nedavno izjavila da se oseća kreativno "zaglavljenom" pojavljujući se u franšiznim filmovima kao što su "Marvel" i "Avatar" poslednjih 10 godina, a za "Variety" je u novembru izjavila da će pokušati odbiti povratak.

"Nikad ničemu ne mogu reći ne, ali ta zelena šminka? Ne bih se iznervirala da se ne ponovi. Nedostaje mi Gamora, ali ne nedostaju mi pozivi u 3:30 ujutro, petosatno šminkanje i odlasci dermatologu posle toga", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.