Mark Wahlberg na Stazi slavnih

Izvor: B92, 30.Jul.2010, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Wahlberg na Stazi slavnih

Američki reper, maneken i glumac Mark Wahlberg dobio je u 29. jula zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu.

Will Ferrell koji sa Wahlbergom igra u akcionoj komediji "The Other Guys" koja iduće nedelje stiže u bioskope, prisustvovao je ceremoniji u čast svog kolege i "proslavio se" izjaviom da se divi Wahlbergu "i obožava sve njegove filmove o Bornu".

Tajnog agenta Borna u serijalu je, inače, igrao Matt Damon a ne Mark Wahlberg.

Wahlberg (39) je slavu stekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1990-ih kao reper sa hip-hop grupom Marky Mark and the Funky Bunch, potom je snimio reklamnu kampanju za veš Kalvina Calvina Kleina a onda se okrenuo glumi.

Igrao je u filmovima "Savršena oluja", "Posao u Italiji", "Divne kosti", "Planeta majmuna", "Noć za pamćenje" a za "Dvostruku igru" bio je nominovan za Oskara za epizodnu ulogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.