Margo Robi ulogom u filmu Barbi postala najplaćenija glumica na svetu: Uzela 12,5 miliona dolara

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 08:49

Margo Robi ulogom u filmu "Barbi" postala najplaćenija glumica na svetu: Uzela 12,5 miliona dolara

Ovaj film uskoro stiže i u naše bioskope, tačnije 21. jula.

Glumica Margo Robi, koju ćemo uskoro gledati u glavnoj roli filma "Barbi", ovim angažovanjem postala je najplaćenija glumica na svetu trenutno. Ona je naime, za ovo ostvarenje, koje preti da će postati apsolutni hit, plaćena čak 12,5 miliona dolara.

Inače, zanimljivo je da Margo nije bila prvi izbor rediteljke Grete Gervik da tumači čuvenu Barbi. Naime, ona je najpre kontaktirala glumicu Gal Gadot, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tražeći nekog ko ima „Barbika energiju“, međutim, zbog gustog rasporeda ona nije mogla da prihvati ovu ulogu.

Tako se može reći da se Robi zaista posrećilo i osim što je postala najplaćenija glumica, njoj se ostvarila i životna želja, s obzirom da, kako je sama jednom prilikom izjavila, jako voli Barbike.

Kako je tada ispričala, njena opsesija Barbikama počela je kada je dobila kućicu za ove lutke, zbog čega je zamolila rediteljku da u film ubaci Kuću iz snova, piše Far Out Magazine.

"Slediću tvoju viziju. Ovaj film može biti šta god poželiš, ali htela bih te zamoliti samo za jednu stvar. Možemo li u filmu imati Kuću iz snova, u kojoj tobogan vodi od spavaće sobe do bazena? To mi je životni san", zatražila je glumica.

Rediteljka joj je ispunila životni san a u zvaničnom trejleru možemo videti kako se Robi spušta niz tobogan, koji počinje u njenoj spavaćoj sobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.