Margo Robi imala neobičan zahtev tokom snimanja Barbi: Zamolila bih vas samo za jednu stvar...

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 12:22

Margo Robi imala neobičan zahtev tokom snimanja Barbi: "Zamolila bih vas samo za jednu stvar..."

U nedavnom intervjuu u emisiji The Kelly Clarkson Show, australijska glumica Margo Robi otkrila je neobičan zahtev koji je imala dok je snimala Barbi.

Margo Robi, koja igra glavnu ulogu u filmu, otkrila je da je njena ljubav prema Barbi počela kada je kao devojčica dobila Barbi kuću iz snova.

Ovaj poklon je toliko uticao na Robi da je zamolila reditelja da ubaci i Dream House u film, piše Far Out Magazine. "Pratiću vašu viziju. Ovaj film >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može da bude šta god želite, ali bih vas zamolila samo za jednu stvar", rekla je glumica reditelju.

"Možemo li u filmu imati kuću iz snova, gde tobogan vodi od spavaće sobe do bazena? To je moj životni san."

Sudeći po najnovijem trejleru, reditelj je odobrio ovaj zahtev. U trejleru možemo videti Margo Robi kako se spušta niz tobogan, koji počinje u njenoj spavaćoj sobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.