Margo Robi: Neću da vas lažem pila sam tekilu, bila sam nervozna

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 21:50

Margo Robi: "Neću da vas lažem pila sam tekilu, bila sam nervozna"

Glumica Margo Robi otkrila je koliko je bila nervozna dok je snimala vruće scene sa Leonardom u filmu "Vuk sa Vol Strita".

Robi, koju mnogi nazivaju najlepšom ženom na svetu, bila je veoma nervozna pre snimanja intimne scene na podu sa poznatim holivudskim glumcem i da bi se dodatno ohrabrila popila je nekoliko čašica tekile.

Bio sam jako nervozan

"Neću da vas lažem, popila sam nekoliko čašica tekile pre nego što smo snimila scene na podu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bila sam veoma, veoma nervozan", rekla je Robi u intervjuu za "BAFTA: Život u slikama", naglašavajući kako je možda samo izgledala samouvereno, ali to nikako nije bila.

Robi je u vreme snimanja scena imala samo 22 godine, a njen partner Dikaprio je tada bio 15 godina stariji. To je scena koja se odvija u dečjoj sobi u kojoj Robi, koja je tumačila lik žene Džordana Belforta, pokušava da isprovocira Dikaprija pokazujući njeno golo međunožje. To je bila jedna od najeksplicitnijih scena u kontraverznom filmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.