Mala supruga počinje večeras, a glumci obećali spektakl: Krećemo od ljubavnog trougla VIDEO

Izvor: B92, 04.Jul.2022, 10:59

"Mala supruga" počinje večeras, a glumci obećali spektakl: "Krećemo od ljubavnog trougla" VIDEO

Od večeras u 20 časova, premijerno na TV Prva, počinje “Mala supruga”. Nova serija ima stotinu epizoda, inspirisana je motivima istoimenog romana naše spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam, a smeštena je u današnje vreme. Kakvi nas zapleti čekaju u ovoj melodrami sa elementima trilera i noara i šta izdvaja ovu seriju od drugih, za TV Prva su rekli glumci Saša Joksimović, Nikola Malbaša i Srna Đenadić.

"Čeka nas jedno ludilo, serija će biti jako zanimljiva od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samog početka, ima toliko mnogo zapleta da ne možete da verujete šta se dešava", rekao je na početku razgovora Saša Joksimović.

Srna Đenadić je otkrila koliko je uzbuđena pred početak prve sezone serije.

"Osećam veliku tremu, ali, sva sreća, imam divno pojačanje. Čitava ekipa je brojna i divna", rekla je ona.

"Bilo je teško prilagoditi dešavanja sadašnjem trenutku jer su motivi drugačiji, način života je drugačiji. Danas sve ide brže, brže se zaljubljuje, brže se ide sa cveta na cvet, pa smo to morali da prilagodimo", bio je iskren Nikola Malbaša.

Saša Joksimović je istakao koliko je među publikom omiljena Mir-Jam, pa se nada da će se ljudima dopasti ekranizacija.

"Počećemo od ljubavnog trougla, pa ćemo doći i do četvorougla, videćete, svideće vam se", rekao je u šali Saša Joksimović i dodao:

"U ovoj ekipi nema kukolja u žitu, svi su dobri, fantastično je i lepo raditi, jedva čekam novi snimajući dan", zaključio je on.

Detaljnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.