Izvor: SEEcult.org, 26.Feb.2020, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorstvo van šablona, bez budžeta

Izložba fotografija sa snimanja filma “Majstori, majstori!” Gorana Markovića, koju je povodom 40 godina od premijere priredila Maja Medić, otvorena je 25. februara u Dvorani Kulturnog centra Beograda, a nakon projekcije tog kultnog filma publika je u prepunoj sali uživala u anegdotama kojih su se prisetili autori i glumci te tragikomedije.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Četiri decenije filma "Majstori, majstori"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020

Pregršt emocija, sećanja, anegdota, smeha i tuge skupilo se sinoć u Dvorani kulturnog centra, gde je 40 godina posle premijere prikazan kultni film Gorana Markovića "Majstori, majstori"...Okupila se ekipa filma, nažalost mnogi više nisu sa nama, ali svako ko je ostao nakon projekcije i prisustvovao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.