Majstorski kurs Sabrine Bosko i baletska audicija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorski kurs Sabrine Bosko i baletska audicija

Predstavlja deo aktivnosti kojima se najavljuje 16. Beogradski festival igre.

Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru, prva akreditovana inetrnacionalna osmogodišnja baletska škola u Srbiji, organizuje od 14 - 19. novembra 2018. godine majstorski kurs Sabrine Bosko, pedagoga Baletske akademije iz Rima.

Joko Ono i EXIT projektom „Prvi svetski mir“ obeležavaju 100 godina od završetka Prvog svetskog rata

Ovaj kurs predstavlja uvod u zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << projekat ove dve institucije, koji će početkom naredne godine rezultirati celovečernjom predstavom u izvođenju mladih igrača, učenika baletskih škola. Projekat se realizuje zahvaljujući podršci Delegacije EU u Srbiji i Italijanskog instituta za kulturu, i predstavlja deo aktivnosti kojima se najavljuje 16. Beogradski festival igre (22. mart – 12. april, 2019).

OTVORENA SLOBODNA ZONA Rodoljub Šabić: Borba za ljudska prava je obaveza svih nas

U sredu, 14. novembra od 11.30h u prostorijama Nacionalne fondacije za umetničku igru u Kolarčevoj 3, predviđen je otvoreni čas za zainteresovane učenike profesionalnih baletskih škola iz Srbije, i to od 12-16 godina starosti. Čas je ujedno i audicija za projekat. Informacije se mogu dobiti putem mejla director@nationalfoundation4dance.com ili na telefon 060 35 00 504.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.