Mačeta od danas u bioskopima

Izvor: B92, 15.Sep.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mačeta" od danas u bioskopima

Premijera filma Robeta Rodrigeza "Mačeta" biće 15. septembra u 20.30 sati u bioskopu Kolosej Multipleks (TC Ušće) u Beogradu.

Naslovnu ulogu, bivšeg federalca Mačetu tumaci Deni Treho, a pored njega u filmu igraju Džesika Alba, Robert de Niro, Lindzi Lohan, Mišel Rodrigez, Stiven Sigal, Čič Marin, Don Džonson (Don Johnson) i drugi.

Pošto je jedva preživeo okršaj sa meksičkim narko bosom Torezom, bivši federalac Mačeta je pobegao je u Teksas želeci da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaboravi tragičnu prošlost. Ali, sve što će pronaći je lanac korupcije i prevare u kome je izvršen atentat na senatora, a on optužen za to. Mačeta odlučuje da skine ljagu sa svog imena i na tragu je da otkrije veliku zaveru iza koje ponovo stoji nekadašnji neprijatelj. U pomoć mu stiže stari prijatelj, sada sveštenik dobar u molitvama, ali još bolji sa pištoljem, Luz, žena pobunjeničkog duha, a na tragu mu je i Sartana, prelepa agentkinja.

Film je sniman pod okriljem Rodrigezove producentske kuće Troublemaker Studio, a jedan od producenata je i Kventin Tarantino.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.