MOJ FILM JE BOLJI OD TVOG #18: All star specijal u petak u Domu omladine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJ FILM JE BOLJI OD TVOG #18: All star specijal u petak u Domu omladine!

Svi pobednici na jednom mestu!

Tribina, kviz, revolveraški obračun, rolerkoster. Žestoke diskusije o filmu kakve još niste videli! Novi program u Domu omladine za filmske entuzijaste, pasionirane gledaoce, poznavaoce trivije, i sve koje zanima film. Zabavne diskusije o filmu, ljudi koji poznaju film za ljude koji vole film.

Tema: ALL STAR SPECIJAL

U filmskom ringu Doma omladine Beograda u decembru – All Star specijal! Pozvali smo pobednike iz prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << epizoda, da vidimo ko je najbolji od najboljih, šampion 2017. godine.

I POSLE 28 GODINA: Budućnost je ispisana, nalazi se u Simpsonovima

U malo drugačijem formatu i uz specijalna iznenađenja, postavljaćemo pitanja iz raznih oblasti filma, u pretprazničnoj atmosferi. Naši gosti/pobednici prethodnih obračuna će nastojati da daju što kreativnije odgovore na pitanja, a mi ćemo, uz pomoć publike, pokušati da ocenimo čiji su odgovori najbolji.

Učesnici / Pobednici:

Januar: Ivana Nešić

Februar: Katarina Gaj

Mart: Kosta Peševski

Potermanija: Bojana Milikić

April: Nemanja Paleksić

Maj: Gaga Tešić

Jun: Bojana Milikić

Septembar: Nikola Popević

Oktobar: Ljubica Đurić

BeoKon: Marko Šelić

Novembar: ­Goran Skrobonja

Autori i sudije: Miloš Petrik, Miloš Cvetković i Sofija Vuković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.