MNOGIMA ĆE DOĆI GLAVE: Seksi misica Jana Stojanovska u zanosnim scenama serije Senke nad Balkanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGIMA ĆE DOĆI GLAVE: Seksi misica Jana Stojanovska u zanosnim scenama serije "Senke nad Balkanom"

Ostaviće vas bez daha!

Bivša misica Makedonije, Jana Stojanovska, sinoć se pojavila u seriji "Senke nad Balkanom", a kako nagoveštava, njen lik Jovane mnogima će doći glave!

A post shared by Jana Stojanovska (@jana_stojanovska_cherenko) on Aug 15, 2017 at 6:11am PDT

Priznala je za Informer, da će njena uloga mnoge poslati u smrt. A što se tiče sličnosti između njenog lika i nje privatno, ne krije da postoji dosta sličnosti:

- Nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve smo slične kada je u pitanju upornost u ostvarenju cilja. Ali kad se priča o sredstvima - tu smo različite. Obe ne trpimo nepravdu. Ona ima jako izražen ego i takmiči se po muškim pravilima igre. Njen način kažnjavanja je da pošalje nekoga u smrt na prvu loptu, bez mnogo razmišljanja. Tako ju je život naučio - rekla je Stojanovska.

Jana je studirala dramske umetnosti, a na pitanje kako se našla baš u ovoj seriji, rekla je:

- Moj dobar prijatelj, producent Tomi Salkovski pozvao me je i rekao: "Šaljem ti jedan tekst, spremi se dobro, idemo u Beograd na kasting za projekat koji će ti se mnogo svideti." I tako se u mom životu otvorilo jedno divno poglavlje - uloga Jovane u "Senkama nad Balkanom".

A post shared by Jana Stojanovska (@jana_stojanovska_cherenko) on Sep 26, 2017 at 2:41am PDT

Ono čime je dodatno privukla pažnju, jesu vatrene scene sa Kaluđerom - Gordanom Kičićem, priznala je kako je to izgledalo:

- Bila sam nemirna i imala sam tremu kada je trebalo da se upoznam sa Kičićem. On je došao da probamo tekst i ispričao mi da je njegova prva uloga u Ateljeu 212 bila u predstavi "Bekstvo", u kojoj je moj pokojni otac odigrao svoju zadnju veliku ulogu. Uz divne pohvalne reči za mog oca prošli smo kroz tekst, i sve je odmah bilo opuštenije - a na pitanje kako se Gordan ljubi, odgovorila je - On je predivan partner i lepo je raditi s njim. Iako imamo ljubavnu scenu, mi se nismo poljubili, tako da ne bih mogla da odgovorim na to pitanje.

A post shared by Jana Stojanovska (@jana_stojanovska_cherenko) on Sep 2, 2017 at 1:33am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.