MNOGI SUMNJAJU DA JE I DALJE ŽIV? Slavni Tupac koji je ubijen 1996 godine danas bi slavio svoj rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 21:18

MNOGI SUMNJAJU DA JE I DALJE ŽIV? Slavni Tupac koji je ubijen 1996 godine danas bi slavio svoj rođendan

Danas bi proslavio 49. rođendan.

Američki reper Tupak Šakur, koji je ubijen u septembru 1996. godine, bi danas proslavio 49. rođendan da je živ.

Rođen je u siromašnom delu Njujorka i često je govorio da mu je čudno kako je od siromaha postao bogataš.

On je nažalost preminuo 13. septembra 1996. godine nakon što su ga upucali u Las Vegasu, ali ne veruju svi da je zaista umro. Više od dve decenije svetom ne prestaju da se šire razne teorije zavere, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje tvrde da je on zapravo živ.

A post shared by Tupac Shakur (@2pac) on Nov 24, 2019 at 10:45am PST

Prošle godine je detektiv Greg Kading (57), koji je radio na tom slučaju, podelio neke nepoznate pojedinosti o smrti repera uključujući i ime ubice.

Orlando "Bejbi" Anderson 1996.godine je ubio Šakura, iz osvete, nakon što su ga članovi reperove bande pretukli. Orlando je umro 1998. godine u pucnjavi bandi, negirajući do tada bilo kakvu umešanost u ubistvo, a nikada nije bio ni optužen.

- Anderson je tip s kojim se Tupak tukao te večeri, a koji se kasnije vratio da se osveti sa svojom bandom - rekao je detektiv za strane medije.

A post shared by Tupac Shakur (@2pac) on Mar 25, 2016 at 11:56am PDT

S druge strane, Tupakov bivši telohranitelj je ispričao kako je reperu pomogao da lažira svoju smrt i ode na Kubu. Ljudi iz svih delova sveta su se u poslednje 24 godine nekoliko puta javljali medijima govoreći da su videli repera ili da imaju detalje o njegovoj smrti.

Sve je ovo podstaklo producenta Rika Bosa da snimi film o ovoj temi. Najavio je kako će naziv filma biti "2Pac: The Great Escape From UMC".

- U filmu ćemo pratiti Tupaka kako odlazi iz Vegasa i nastavlja da živi u Novom Meksiku. Naravno da je moguće napisati fikciju, ali ovo nije fikcija. Ovo su činjenice koje dolaze od proverenih izvora - objasnio je Bos.

A post shared by Tupac Shakur (@2pac) on Jul 23, 2019 at 7:43am PDT

Glumac koji će tumačiti ulogu slavnog repera, Ričard Garsija se ne slaže s režiserovim mišljenjem, već ističe da veruje u to kako je reper zaista preminuo u septembru 1996. godine.

Očekuje se da će film izaći 2021. godine. Bio je blizak s Džejdom Pinket Smit (48),  suprugom Vila Smita (51), a to prijateljstvo trajalo sve je do njegove smrti.

"ĐOGANIJEVI SU ME OSTAVILI BEZ DINARA I GARDEROBE" Teška ispovest Natalije i Sanija - Ovo niko nije znao (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.