Lu Marinof u Beogradu

Izvor: Akter, 17.Avg.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lu Marinof u Beogradu

Autor bestselera "Platon a ne Prozak!" Lu Marinof posetiće Beograd, u okviru 13. Međunarodne konferencije o filozofskoj praksi, a sa čitaocima će se družiti sutra u knjižari "Plato" u Knez Mihailovoj

Čemu zaista služi filozofija i da li ona može imati praktičnu primenu u svakodnevnom životu? Šta je filozofsko savetovanje i kako ono može da pomogne u suočavanju sa ličnim problemima, da se promenom ličnih ideja stvori promena u životu? Zbog čega je Beograd u avgustu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ove godine postao stecište najvećih svetskih autoriteta u oblasti filozofskog savetovanja, novog područja filozofije?

O filozofiji i njenoj ulozi u životu, kao nekoj vrsti terapije za rešavanje ličnih problema, govoriće Lu Marinof, osnivač i predsednik Američkog udruženja filozofa praktičara (APPA) i autor globalnog bestselera "Platon a ne Prozak!" koji je objavio "Plato".

Lu Marinof u Beogradu boravi u okviru 13. Međunarodne konferencije o filozofskoj praksi, koja se održava 15-18. avgusta u organizaciji Srpskog udruženja za filozofsku praksu i okuplja najveće svetske autoritete u ovoj oblasti.

Knjiga "Platon a ne Prozak!" do sada je prevedena na 27 jezika i smatra se "Biblijom pokreta filozofskog savetovanja".

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.