Lipovača se udružio sa bivšim pevačem Black Sabbath-a

Izvor: B92, 14.Feb.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lipovača se udružio sa bivšim pevačem Black Sabbath-a

Zele Lipovača, osnivač i mastermind grupe Divlje Jagode, posle uspeha sa prvim singlom s istoimenog albuma "Internal Waves of Love", predstavio je spot za pesmu "Missing You", drugi singl s ovog albuma, saopštili su danas producenti.

Na novom singlu se kao poseban gost pojavljuje poznati britanski pevač Toni Martin, koji je deset godina bio frontmen grupe Black Sabbath.

Spot za novu pesmu snimljen je na lokacijama Londona i Zagreba.

"Nadam se da je "Internal >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Waves Of Love' album koji će publika prepoznati i koji će godinama slušati, a da se ne umore. Iako koncepcijski inspirisan raznim važnim događajima, mestima i ljudima koji su fascinirali kroz istoriju, ovaj album je ujedno i čista emocija ljubavi i lepote svega što me okružuje”", rekao je Zele povodom izlaska njegovog drugog solo albuma.

Dugoočekivani solo album "Internal Waves of Love" je miksovao i masterizovao gitarista grupe King Diamond i muzički producent Endi Larok u svom studiju "Sonic Train".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.