Ledi Gaga nije znala da je bankrotirala: Bila sam dužna 2,6 miliona evra

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 08:08

Ledi Gaga nije znala da je bankrotirala: "Bila sam dužna 2,6 miliona evra"

Ledi Gaga je otkrila za Fajnenšel tajms da je bankrotirala nakon svoje kultne turneje The Monster Ball.

Uprkos tome što je u to vreme imala pet singlova na prvim mestima muzičkih lista, pevačica je izjavila da joj je nakon turneje "ponestalo novca" te da je toga postala svesna tek kad su je obavestili iz njenog tima.

Bilo je to na vrhuncu turneje The Monster Ball. Uprkos redovnoj rasprodaji stadiona, Ledi Gaga je ipak uspela nagomilati zapanjujući iznos duga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Zapravo sam bankrotirala nakon što smo prvi put produžili turneju The Monster Ball. I bilo je smešno jer nisam znala!", priznala je.

Otkrila je da je tu vest saznala od svog tima: "Sećam se da sam nazvala sve i rekla: Zašto svi govore da nemam novca? Ovo je smešno, imam pet singlova broj jedan. A oni su rekli: Pa, dužna si 2,6 miliona evra."

Magazin Forbs procenio je njeno bogatstvo na oko 150 miliona dolara, odnosno 136 miliona evra, i uvrstio je među 100 najbogatijih samostalnih žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.