Laurie daje glas sinu Božić Bate

Izvor: B92, 03.Nov.2010, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laurie daje glas sinu Božić Bate

Hugh Laurie i James McAvoy pozajmiće glasove junacima animirane komedije "Arthur Christmas".

Junaci filma, koji će se snimati u 3D tehnici, govoriće i glasovima Jima Broadbenta, Billa Nighya, Imelde Stauntona i Ashley Jensen.

Sarah Smith će režirati film, za koji je napisala scenario zajedno sa Peterom Baynhamom.

Film će pružiti odgovor na dečije pitanje "Kako Božić Bata uspeva da za jednu noć isporuči toliko poklona?". Takođe, baviće se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovim ultramodernim tehnikama na Severnom polu.

McAvoy će pozajmiti glas Arturu, dobroćudnom i nespretnom mlađem sinu Božić Bate i jedinog u porodici koji je i dalje opčinjen magijom Božića. Laurie će biti njegov stariji brat, naslednik operacije koji je na Severni pol dopremio modernu opremu za porodični biznis. Broadbent će biti Božić Bata, a Nighy njegov 136-ogodišnji otac.

Film će u severnoameričke bioskope stići 23. novembra 2011.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.