Ladies night uz film Anna i poklone za svakog posetioca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ladies night uz film "Anna" i poklone za svakog posetioca

U četvrtak, 20. juna od 20 časova, ljubitelje dobrog akcionog trilera očekuje novi film Luka Besona, „Anna".

U sklopu Ladies night-a, svaki posetilac će dobiti magazin Story ili Gloria, a najsrećnije tokom izvlačenja očekuju sjajne nagrade od prijatelja projekcije kao što su tri tretmana za ulepšavanje lica, noktiju i kose u salonu Loft parrucchieri by Petar Kostić i dva tretmana u beauty centru Genesis.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju filma „Anna".

Ispod zapanjujuće lepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirren, Kilijen Merfi i Luk Evans.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.