LET 3 u Gun clubu 8. septembra

Izvor: B92, 05.Sep.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LET 3 u Gun clubu 8. septembra

Jedan od najkontroverznijih hrvatskih sastava, riječka grupa LET 3, nastupiće u četvrtak 8. septembra u Gun Clubu i otvoriti novu koncertnu sezonu kluba u Miloša Pocerca 10.

Jedan od najkontroverznijih hrvatskih sastava, riječka grupa LET 3, nastupiće u četvrtak 8. septembra u Gun Clubu i otvoriti novu koncertnu sezonu kluba u Miloša Pocerca 10.

Posle velikog broja festivalskih nastupa i koncerta na velikim binama, bend >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će pred beogradskom publikom nastupiti u klupskom ambijentu. Prema rečima članova grupe, posebno ih raduje i inspiriše intimna atmosfera kluba jer na taj način mogu da budu bliži sa publikom i bolje se sa njom upoznaju.

"LET 3 su od 1987. godine, od kada šokiraju publiku širom bivših jugoslovenskih zemalja, bili zabranjivani, osporavani, proglašavani politički i socijalno nepodobnim, ali istovremeno su širili bazu obožavalaca koji prepoznaju njihovo ruganje stvarnosti i sarkastičan pogled na svet. Kreativnost, originalnost, nepredvidivost i, pre svega, dobra zabava, njihov su zaštitni znak već skoro 25 godina" piše u najavi organizatora.

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu da se kupe u pretprodaji u prodavnici ploča Pinball Wizzard Records (Tržni centar "Eurocentar”, Makedonska 30), a vrata kluba se otvaraju u 22.30h.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LET 3 PONOVO U BEOGRADU!

Izvor: Kurir, 06.Sep.2011, 09:05

Intimno! Najkontroverzniji hrvatski sastav, riječka grupa Let 3, nastupiće u četvrtak 8. septembra u beogradskom „Gun klubu“ i otvoriti novu koncertnu sezonu...Intimno!..Najkontroverzniji hrvatski sastav, riječka grupa Let 3, nastupiće u četvrtak 8. septembra u beogradskom „Gun klubu“ i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.