Kventin Tarantino otkrio šta nikad ne radi u svojim filmovima: To je most koji ne mogu da pređem

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 08:06

Kventin Tarantino otkrio šta nikad ne radi u svojim filmovima: "To je most koji ne mogu da pređem"

Proslavljeni režiser je u velikom intervjuu za Variety govori o nekim principima preko kojih nikada nije želeo da pređe.

Kventin Tarantino je režirao neke od najpozantijih fimova, a trenutno radi na novom projektu koji se zove "Filmski kritičar".

U velikom intervjuu je govorio i o tome gde povlači granicu nasilja kada su snimanja u pitanju. i otkrio kako nikada u svojim filmovima ne ubija životinje.

"To je most koji ne mogu da pređem. Insekti takođe. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Osim ako ne plaćam da vidim neki bizarni dokumentarac, ne plaćam da vidim pravu smrt. Deo načina na koji sve ovo funkcioniše jeste da je sve samo verovati. Zato mogu da podnesem scene nasilja, jer se svi samo zaje*avamo", rekao je on.

"Nekoj životinji, nekom psu, nekom lami, nekoj muši, nekom pacovima, nije briga za tvoj film. Ubio bih milion pacova, ali ne želim nužno da ubijem jednog na filmu ili da vidim jednog ubijenog na filmu, jer ne plaćam da vidim pravu smrt", zaključio je Tarantino.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.