Kventin Tarantino otkrio da li će snimiti nastavak kultnog filma

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 10:32

Kventin Tarantino otkrio da li će snimiti nastavak kultnog filma

Tarantino je rekao kako će njegov poslednji film biti o jednom filmskom kritičaru.To će biti njegov deseti i poslednji film.

Iako se već neko vreme priča o tome kao gotovo sigurnoj stvari, Kventin Tarantino, dobitnik dva Oskara, demantovao je glasine o radu na filmu 'Kill Bill: Volume 3'. Ljubitelji lika i dela Tarantina i Ume Turman nadali su se povratku u svet 'Kill Billa' i mogućem nastupu Maye Hawke, ćerke Ume Turman, u novom nastavku.

"Ne vidim to. Moj poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << film je o filmskom kritičaru, muškom kritičaru. Radnja se odvija u 70-ima", objasnio je reditelj u intervjuu za DeMorgen, jasno opovrgavajući spekulacije o saradnji Turman i Hawke u nastavku 'Kill Billa'.

Tarantino već godinama govori kako će snimiti 10 filmova, a sve je izglednije kako će održati to obećanje.

Uma Turman je 2022. godine, u intervjuu za The Jess Cagle Show, spomenula mogućnost trećeg dela 'Kill Billa'.

"Ne mogu vam stvarno ništa reći o tome. Kroz godine se o tome raspravljalo. Postojala je stvarna šansa, ali to je bilo davno. Ne vidim da će se to dogoditi u skoroj budućnost", rekla je tada.

Na početku je Tarantino planirao da snimi treći 'Kill Bill', u kojem bi se prikazale ideje koje nisu bile uključene u prva dva filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.