Kristin Dejvis otkrila šta nije volela da radi tokom snimanja serije Seks i grad: Bila je besna

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 18:58

Kristin Dejvis otkrila šta nije volela da radi tokom snimanja serije "Seks i grad": Bila je besna

Kristin Dejvis, koju znamo po ulozi Šarlot Jork u seriji "Seks i grad", otkrila je šta joj se u seriji nije sviđalo. Glumica navodi da nije volela da obuzdava temperament svog lika.

"Lude stvari su joj se događale i pitala sam se: 'Zašto se ne naljuti?' Ko se ne naljuti, pogotovo ako joj ljudi vrište psovke u lice tokom seksa. Sećate se te epizode? Stvarno sam to mrzela. Odglumila sam to samo zato što je Sintija Nikson, koja glumi Mirandu, mislila da je to smešno. Ali bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam besna", rekla je Kristin Dejvis, koja je mislila na epizodu treće sezone kada se viđala s Aleksanderom Lemlijem.

Inače, Dejvisova će igrati i u drugoj sezoni serije "And Just Like That...", koja će uskoro početi na platformi HBO Max.

U jednoj sceni vratiće se i Kim Katrel, koja glumi Samantu Džons.

"To je sjajno. Stvarno to mislim. Navodno je njena scena snimljena negde u garaži bez kontakta s ikim tako da je jedino mesto gde je mogu videti moja dnevna soba kada se bude ta epizoda prikazivala", rekao je glumac Evan Hendler, koji u seriji glumi Šarlotinog supruga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.