Kriminalistička serija Šetland vikendom na RTV-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 08:11

Kriminalistička serija "Šetland" vikendom na RTV-u

Ukoliko ste voleli „Most“ i „Broudčerč“, ne smete propustiti „Šetland“, višestruko nagrađivanu seriju koju možete pratiti subotom i nedeljom od 22:30 časova na Prvom programu RTV-a, počev od 8 avgusta. 

Serija prati inspektora Pereza, koji rešava slučajeve na izolovanom, škotskom ostrvu Šetland, gde se svi poznaju ali i imaju pregršt tajni.

Rađena prema kriminalističkim romanima nagrađivanog pisca En Klivs, radnja serije je smeštena na Šetland >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - arhipelag koji pripada Škotskoj.

Pratimo inspektora Džimija Pereza, koji se, sa svojom usvojenom ćerkom Kasi, nakon nekoliko godina izbivanja, vraća na Šetland. Zajedno sa svojim kolegama, inspektor Perez rešava misteriozne slučajeve, koji potresaju malu i izolovanu sredinu, kao i njene stanovnike.

On je smiren i metodičan, posvećen poslu, pa svakom zadatku pristupa predano. Kada se dogodi prvo ubistvo, među lokalnim stanovništvom raste nepoverenje. Perez mora da pronađe ubicu, i to pre navale turista koji masovno pristižu na poznati ostrvski festival.

Pored odličnog scenarija i glumačke ekipe, koji su potvrđeni osvojenim prestižnim nagradama BAFTA, podjednako važni su i predivni pejsaži Šetlanda, isprepletani sa zanimljivom istorijom i načinom života šetlanđana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.