Korisnici Netfliksa zahtevaju drugu sezonu ove serije: Ocenjena sa 100% VIDEO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 13:08

Korisnici Netfliksa zahtevaju drugu sezonu ove serije: Ocenjena sa 100% VIDEO

Serija "The Law According to Lidia Poët", koja na Rotten Tomatoesu ima ocenu 100%, ne prestaje da oduševljava, a gledaoci zahtevaju drugu sezonu.

Ovaj italijanski misteriozni triler o ubistvu smešten je u Torino 1883. godine, kojim je vladao kralj Vitorio Emanuele II. U tom periodu žene nisu bile u zavidnom položaju, a tek im je bilo dozvoljeno da pohađaju univerzitete.

Lidija Peot, glavna junakinja serije, međutim nije odustajala od svojih snova i postala je prva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žena advokatica u Italiji. U seriji možemo videti njenu borbu sa seksizmom.

Glavnu ulogu u seriji igra Matilda De Angelis, a pored nje glume i Eduardo Scarpetta, Pier Luigi Pasino, Sinéad Thornhill, Sara Lazzaro i Dario Aita.

Na Netfliksu je za sada dostupna samo jedna sezona serija, koja ima šest epizoda, a brojni gledaoci na društvenim mrežama pišu kako žele i drugu sezonu, piše Unilad.

"Molim vas, napravite drugu sezonu serije "The Law According to Lidia Poët". Glumačka postava, radnja, scenografija, sve je neverovatno", jedan je od komentara.

"Uživam u seriji "The Law According to Lidia Poët", radnja smeštena u kasni 19. vek je fascinantna, politika je dočarana na elegantan način, scenario je neverovatan, gluma je perfektna, a kostimi božanstveni! Dala bih bubreg za plašt iz druge epizode", glasi drugi komentar.

Srećom, Netfliks je još prošle godine potvrdio da će serija dobiti drugu sezonu i to na proleće 2024. godine.

Pogledajte i trejler za prvu sezonu serije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.