Korisnici Netfliksa tvrde da je ovo najgora serija u godini

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 12:18

Korisnici Netfliksa tvrde da je ovo najgora serija u godini

Jedna od poslednjih serija koje su stigle na Netfliks je Obliterated, akcijsko-komedijska drama koju su kreirali Džon Hervic (Jon Hurwitz), Hejden Šlozberg (Hayden Schlossberg) i Džoš Hild (Josh Heald), reditelji serije Cobra Kai.

Obliterated prati tim za specijalne operacije koji slavi neutralizaciju nuklearne bombe, samo da bi otkrio da zapravo nije uspeo.

Serija ima osam epizoda, ali kritike su strašne. Telegraf je napisao: "Prestanite sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potragom – najgora serija 2023. je ovde, osim ako niste 13-godišnji dečak, u tom slučaju Obliterated je vaša serija iz snova. Gardijan je dao seriji jednu zvezdicu, a kritičari lista su napisali: "Taj tempo je tako loš, a serija tako monotona da je najbolji deo bio detonacija bombe i okončanje naše muke."

Serija trenutno ima 47% na Rotten Tomatoes. Neki gledaoci su takođe bili razočarani. Jedan je napisao: "Užasna, neverovatno užasna serija“, dok je drugi prokomentarisao: "Veoma detinjasto, otišlo je tako daleko da više nije zabavno“.

S druge strane, ima i onih koji su uživali u tome: "Nije najbolja serija ikada, ali je zabavna. Mislim da je ljudi shvataju preozbiljno, ipak je to komična drama."

Obliterated je trenutno jedna od najgledanijih serija na Netfliksu u Srbiji. Kakvi su vaši utisci ukoliko ste pogledali?



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.